Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (4.40 secunde)
Basescu a mai spus ca, daca s-ar putea folosi macar trei-patru miliarde, s-ar genera dezvoltare, o minima crestere economica si s-ar crea locuri de munca.Presedintele a adaugat ca nefolosirea acestor sume este un lucru inadmisibil, care arata "ineficienta profunda a acestui aparat constituit pe criterii clientelare si nu pe cel al competentei".
Este ceea ce pot actualii guvernanti sa ofere unei tari aflate in deriva si a unui aparat de stat si a unor institutii care sunt in pragul falimentului", a declarat liderul liberal.
Seful statului a adaugat ca Romania doreste sa atinga o rata a incetatenirii de circa 1.000 de persoane pe saptamana, pana cel tarziu in 2010, pentru aceasta fiind necesar un aparat administrativ mult mai mare, pentru ca in prezent pot fi rezolvate saptamanal doar 50-75 de cazuri.
Nu fac asa ceva", s-a aparat Vass. Elena Basescu a declarat ca in spatele demersului eurodeputatului ungar se afla consiliera premierului Emil Boc.
Nu fac asa ceva", s-a aparat Vass. Elena Basescu a declarat ca in spatele demersului eurodeputatului ungar se afla consiliera premierului Emil Boc.
As vrea sa fie foarte clar ca, atunci cand am spus nu Spiru este problema, ci reforma nu am aparat Spiru Haret.
Vicepresedintele american Joe Biden (foto) a aparat joi, la Tbilisi, integritatea teritoriala a Georgiei si aspiratia fostei republici sovietice de a adera la NATO, la un an dupa conflictul cu Rusia, dar a cerut mai multe progrese democratice in aceasta tara din Caucaz.
Pentru utilizarea vehiculelor fara tahograf (aparat pentru inregistrarea frecventei pulsului, respiratiei - n. r. ) sau cu tahografe neomologate, operatorii de transport rutier risca amenzi intre 10.
Ea a spus ca se schimba sefii de politie, directorii de scoli, cei de la Romsilva, totul doar pentru ca PSD sa isi asigure un aparat de partid puternic.
Dincolo de presupusa dragoste pe care o mai avea pentru Bill, fosta Prima Doamna avea, insa o cariera politica proprie de aparat, iar roadele darzeniei de atunci i-au fost rasplatite azi cu postul de secretar de stat si posibil viitor candidat la presedintie.
Chit ca teritoriul sau va fi aparat si de ceata lui Oprea, un fel de acumulare amorfa de alesi ai poporului elector, datatoare de fiori.
statul de drept este aparat si 2. Romania saa aiba o buna guvernare, adica o alta guvernare decat in 2009 si o altfel de guvernare decat a avut din 1990 pana azi.
Nu spun ca sunt vinovati, dar presa a scris mult si ei nu s-au aparat satisfacator. Guvernul miroase a coruptie", a sustinut Stelian Tanase.
PNL a ramas singur in faaa unui aparat de stat in care si-au dat mana conjunctural PD-L si PSD.
Nastase este mai mult un politician de cabinet ori, ca sa provoci o sciziune, ai nevoie de un aparat experimentat, ceea ce Nastase nu pare sa aiba.
Singurul beneficiu real al ultimilor 5 ani a fost libertatea exprimarii parerilor, atat in teritoriu cat si la centrul partidului, pe care a aparat-o insa Ion Iliescu, in momentul in care Geoana ar fi vrut sa impuna disciplina militara.
Bolcas este acuzat si ca nu a aparat corect interesele PRM in disputa pentru sediul central al partidului.Lucian Bolcas a subliniat ieri ca a fost anuntat de colegul sau, Viorel Dumitrescu, ca a fost exclus din PRM.
Partidul elaboreaza un aparat de opozitie si probeaza capacitatile unor oameni. Este un lucru benefic", sustine sociologul clujean. Transilvania si Banatul nu au vicepresedinti La capitolul erori strategice, Dancu invoca modificarile de Statut si noile decizii consfintite la ultimul Consiliu National.
Tot bunica imi povestea cum, la Reviga, in Ialomita, in 1916, ultimii soldati care au aparat comuna au fost rusii, iar nemtii, turcii, bulgarii au secatuit casele taranilor, ca ocupanti.
"Avem un aparat birocratic supradimensionat, ineficient, construit pe criterii clientelare? Eu zic ca avem! Platim pensii mult mai mari decat nivelul contributiilor sociale?
google-analytics.com